اخبار

مرتب سازی :    

مطب تا آخر مرداد ماه تعطیل می باشد

مطب تا آخر مرداد 1403 تعطیل می باشد

29خرداد1403

ژن‌درمانی کاهنده کلسترول در آزمایش انسانی موفق عمل کرد

تحقیقات جدید نشان داده است ژن‌درمانی بر مبنای کریسپر CRISPR به کاهش قابل ملاحظه سطح کلسترول بد (LDL-C) منجر می شود و می‌تواند برخی انواع بیماری‌های قلبی-عروقی را خنثی کند.

28آذر1402

عدم ارتباط کاری با پژوهشگاه رویان

ارتباط کاری من با پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی قطع شده و در مرکز فوق خدمات سلول درمانی و فعالیت تحقیقاتی ارائه نمی کنم

07آبان1401

راه اندازی مجدد سایت برای گرفتن وقت

بعلت اختلال در سرور مدتی سایت برای ارائه خدمات منجمله گرفتن وقت و مشاوره بسته بود

26مرداد1400

نوشابه‌های گازدار موجب تشدید برخی بیماری‌ها می‌شود

سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به خطرات مصرف نوشابه‌های گازدار، گفت: تحقیقات نشان داد که انواع نوشیدنی‌های گازدار بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان، چاقی، پوسیدگی دندان و بیماری‌های قلبی را تشدید می‌کنند.

04تیر1398

چرا تاثیر داروها در افراد مختلف یکسان نیست

مطالعات جدید محققان دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد آنزیم‌ها و میکروب‌های روده روی داروهای شیمیایی که وارد بدن می‌شوند اثر گذاشته و ترکیب برخی از آنها را قبل از رسیدن به مغز تغییر می‌دهند و به همین دلیل است که تاثیر داروهای یکسان در افراد مختلف، مشابه نیست.

04تیر1398

بیماری های ژنتیکی قبل از تولد هم قابل تشخیص هستند

مسئول کلینیک سلامت مادر، جنین و نوزاد پژوهشگاه ابن سینا با اشاره به اینکه بیماری های ژنتیکی قبل از تولد قابل تشخیص شده اند، گفت: عوامل خطر این بیماری ها را می توان قبل از تولد و حتی قبل از لانه گزینی جنین، شناسایی کرد.

17اردیبهشت1398

سن ابتلا به بیماری قلبی در ایران کاهش یافت

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به کاهش سن ابتلا بیماری های قلبی در ایران اشاره کرد و گفت: تغییر سبک زندگی، کم تحرکی، عادات غذایی نادرست و مصرف سیگار و قلیان از مهمترین دلایل کاهش سن ابتلا به این بیماری است.

17اردیبهشت1398

واکسن‌های ویژه بزرگسالان

هرچند باور عمومی بر این است که واکسن و واکسیناسیون فقط برای کودکان تجویز می‌شود اما بد نیست با واکسن‌های خاص بزرگ‌سالان برای مقابله با بیماری‌هایی همچون آنفلوانزا، ذات‌الریه، هپاتیت B، هپاتیت A، زونا، سیاه‌سرفه و مننژیت بیشتر آشنا شوید.

17اردیبهشت1398

ابداع پوست قابل انعطافی که حس لامسه دارد

مهندسان آمریکایی موفق به ابداع پوستی شده اند که قابلیت انعطاف دارد و می تواند ارتعاشات و نیروهای برشی (نیروهایی که در جهت ایجاد برش بر جسم اعمال می شود) را حس کند.

01آبان1396

آمبولی چربی خطرناک ترین عارضه ساکشن

رییس انجمن جراحان پلاستیک ایران گفت: آمبولی چربی خطرناک ترین عارضه ساکشن است که حتی با رعایت تمام جوانب و استانداردهای پزشکی، ممکن است در حین جراحی بروز کند و جان افراد را به خطر اندازد.گرفته شدن عروق در اثر ورود بافت چربی به داخل جریان خون را آمبولی چربی می گویند.

01آبان1396

80 درصد مبتلایان به گلوکوم از بیماری خود اطلاعی ندارند

دبیرعلمی بیست و هفتمین کنگره چشم پزشکی ایران گفت: حدود 800 هزار تا یک میلیون نفر در ایران مبتلا به گلوکوم هستند که به دلیل بدون علامت بودن این بیماری، از ابتلای خود به آن اطلاعی ندارند.

11شهریور1396

درمان قطعی مشکلات پوست با لیزر، ادعایی دروغین

عضو هیات علمی انجمن متخصصان پوست ایران گفت: مطالبی که در برخی تبلیغات مبنی بر درمان قطعی و دائمی مشکلات پوستی با لیزر مطرح می شود، ادعاهایی دروغین است که هزینه های سنگینی بر بیماران تحمیل می کند و گاه بروز عوارض شدید را در پی دارد.

15مرداد1396

عسل؛ تیغی دولبه در درمان زخم های دیابتی

استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد و فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، استفاده از عسل برای درمان زخم به ویژه زخم های دیابتی را تیغی دولبه عنوان کرد که می تواند به بهبود زخم یا ایجاد آلودگی های میکروبی و گسترش و شدت زخم منتهی شود.

15مرداد1396

بستنی غیرپاستوریزه متهم ردیف اول ابتلای ایرانی ها به بیماری هزار چهره

عضوکمیته کشوری بروسلوزبا اشاره به اینکه مصرف بستنی های غیرپاستوریزه یکی ازمهمترین راه های ابتلای ایرانی ها به تب مالت است،گفت:مردم برای پیشگیری ازابتلا به بیماری هزار چهره ازخوردن مواد لبنی غیرپاستوریزه خودداری کنند.

31خرداد1396

واکسن پیشگیری از کلسترول ساخته شد

پژوهشگران هلندی آزمایش ماده جدیدی را روی انسان آغاز کرده‌اند که می تواند کلسترول (چربی خون) را در طولانی مدت کاهش داده و از بروز عوارض قلبی ناشی از آن جلوگیری کند.

31خرداد1396

آیا چین و چروک پوست خطر شکستگی استخوان را پیشگویی می کند

دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران درباره احتمال ارتباط میان چین و چروک پوست و پوکی استخوان گفت: مطالعات اولیه بر ارتباطی میان چین و چروک پوست و پوکی استخوان دلالت دارد، اما هنوز به بررسی و شواهد علمی بیشتر نیاز است تا این موضوع به طور دقیق مشخص شود.

27اردیبهشت1396

التیام زخم بدون بخیه

محققان کره ای ماده جدیدی شبیه به چسب درست کرده اند که می تواند زخم ها را بدون نیاز به بخیه ترمیم کند.

27اردیبهشت1396

لاغری ناگهانی را جدی بگیرید

سرطان روده بزرگ یکی از شایع ترین سرطان ها است؛ کاهش وزن ناگهانی و غیرقابل توجیه به خصوص در سنین بالا می تواند یکی از نشانه های ابتلا به این بیماری باشد که مردم باید آن را جدی بگیرند.

05دی1395

تعرق بیش از حد نشانه چه بیماری هایی است

مطالعات نشان می دهد تعرق بیش از حد می تواند نشانه دیابت، حمله قلبی و اختلال اضطراب و هراس اجتماعی باشد.

26مهر1395

چرا نباید با گرفتن دست کودک، او را تاب داد

کارشناسان هشدار می دهند که گرفتن دست کودک و چرخاندن او می تواند به آسیب های دردناکی منجر شود.

26مهر1395

اولین پیوند سلول های بنیادی خونساز با موفقیت انجام شد

اجرای اولین پیوند موفق سلول های بنیادی خونساز در مرکز طبی کودکان، بیمار پنج ساله را به آغوش خانواده اش بازگرداند

26مهر1395

دارو را همراه زباله دور نریزید

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت:انباشت دارو در خانه ها یکی از معضلاتی است که در کشور وجود دارد و افراد به دلیل این مسئله داروها را در کنار زباله های دیگر قرار داده و این مسئله عوارض زیست محیطی فراوانی را به همراه خواهد داشت

31مرداد1395

واکسیناسیون حدود 30 میلیون ایرانی علیه هپاتیت B

رییس شبکه هپاتیت ایران با بیان اینکه از سال 1373تاکنون حدود 30 میلیون ایرانی علیه هپاتیت B واکسینه شده اند، گفت:جوانان بیشتردر معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند و به همین دلیل در واکسینه کردن باید بیشتر برروی جوانان تمرکز کنیم.جوانان اهدا کننده خون واکسینه می شوند

31مرداد1395

شیرین کننده های مصنوعی اشتها را افزایش می دهند

مطالعات جدید نشان می دهد شیرین کننده های مصنوعی اشتها را افزایش می دهد و عامل اصلی گرسنگی کاذب هستند.

29تیر1395

تنبلی گوش و کاهش مهارت یادگیری در دانش آموزان

تنبلی گوش یا بدشنوایی از جمله اختلالات شنیداری است که می تواند به دلیل تغییر در عملکرد دستگاه شنوایی، سبب کاهش مهارت یادگیری در افراد به ویژه دانش آموزان شود.

29تیر1395

مُسکنی که بلای جان می شود

ایبوپروفن یکی از رایج ترین دارو های مسکن در سراسر دنیاست که اغلب افراد از عوارض جانبی آن آگاه نیستند. حمله قلبی، آسیب به DNA، خطر سقط جنین، کم خونی و فشار خون، از جمله مهمترین عوارض جانبی این داروست.

27اردیبهشت1395

تزریق بوتاکس وناتوانی از درک احساسات دیگران

محققان ایتالیایی می گویند، تزریق بوتاکس نه تنها به مرور عضله های صورت را فلج می کند بلکه انسان را از درک احساسات دیگران بازمی دارد.

27اردیبهشت1395

پژوهشگاه رويان ادعاي ارتباط علمي با دكتر وزيري تبار براي درمان ام اس را رد كرد

روابط عمومي پژوهشگاه رويان با انتشار اطلاعيه اي، ادعاي هرگونه ارتباط علمي با دكتر وزيري تبار براي درمان ام اس را رد و توصيه كرد مردم فريب تليغات دروغين شبكه هاي ماهواره اي را نخورند.

28فروردین1395

آثار ناشی از خالكوبی با هر لیزری پاك نمی شود

رییس موسسه بین المللی لیزر در آمریكا با بیان اینكه خالكوبی ها باید حتما با لیزر كیوسوییچ برداشته شود، اظهار كرد: آثار ناشی از خالكوبی ها را نمی توان با هر لیزری برطرف كرد و پزشكان باید در این زمینه دقت لازم را داشته باشند.

28فروردین1395
صفحه 1 از 5 (129 رکورد)

چند لحظه صبر کنید