آمبولی چربی خطرناک ترین عارضه ساکشن


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر علی بیژنی روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری کنگره سالانه انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی اظهار کرد: آمبولی چربی از جمله عوارض ساکشن است که قبل از عمل جراحی حتما باید به افراد متقاضی این عمل جراحی اطلاع داده شود تا متقاضیان ساکشن با اطلاع از آن رضایت خود را برای انجام جراحی اعلام کنند. 
وی گفت: اعمال جراحی پلاستیک مانند هر نوع جراحی عوارضی دارد که اجتناب ناپذیر است اما در مواردی دیده شده که برخی عوارض غیرمعمول به دلیل نداشتن تخصص کافی از سوی افرادی که به عنوان پزشک اقدام به انجام این اعمال می کنند، برای متقاضیان رخ می دهد. 


بیژنی اظهار کرد: جراحان پلاستیک تنها برای افرادی عمل ساکشن را انجام می دهند که با رژیم های غذایی و تمرینات ورزشی نتوانسته اند برخی چربی های مقاوم بدن را از بین ببرند؛ میزان این چربی ها کم و به صورت انباشته در قسمتی از بدن قرار دارد و برداشتن آنها از طریق ساکشن احتمال خطر کمی برای بیمار دارد. 
وی افزود: افرادی که وزن زیادی دارند و دارای میزان زیادی چربی انباشته در بدن هستند، نباید عمل ساکشن را انجام دهند زیرا خطر آمبولی چربی در آنها افزایش می یابد. 
بیژنی گفت: درحال حاظر طبق قانون جراحان پلاستیک و متخصصان سایر رشته های پزشکی با گذراندن دوره های مصوب وزارت بهداشت می توانند این جراحی را انجام دهند. 
رییس انجمن جراحان پلاستیک اظهار کرد: کیفیت بالای خدمات جراحی پلاستیک و تبحر و تخصص پزشکان ایرانی در این زمینه در کنار قیمت مناسب، سبب افزایش تعداد مراجعات از کشورهای همسایه و ایرانی های مقیم خارج از کشور برای انجام این اعمال به کشور شده است. 
بیژنی ادامه داد: درحال حاضر هزینه راینوپلاستی در خارج از کشور حدود پنج تا 6 هزار دلار است در حالی که در ایران حدود هزار و 500 دلار معادل هفت میلیون تومان است. 

** کاهش تقاضا در اثر قیمت بالای جراحی های زیبایی 
دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران با بیان اینکه قیمت بالای جراحی های پلاستیک سبب کاهش تقاضاها در این زمینه می شود، از وزارت بهداشت خواست این اعمال تعرفه گذاری نشود.
دکتر بابک نیکومرام گفت: در حال حاضر جراحی های زیبایی تعرفه دارد و میزان آن دو برابر تعرفه اعمال پلاستیک معمولی است. 
وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها قیمت جراحی های زیبایی به دلیل لوکس و غیرضروری بودن آزاد است، افزود: همین مساله سبب قیمت بالای این اعمال و کاهش تقاضا در این زمینه شده است. 
نیکومرام با تاکید بر اینکه قرار نیست به تمام اعمال جراحی سوبسید داده شود، ادامه داد: به وزارت بهداشت پیشنهاد داده ایم که هزینه های جراحی های زیبایی آزاد باشد زیرا هزینه پایین سبب بروز مشکلات زیاد در این زمینه و تغییر چهره ها در نسل های بعدی می شود. 
دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران همچنین با بیان اینکه برخی افراد غیرمتخصص مانند تکنسین ها، ارتوپدها، متخصصان بیهوشی، پزشکان عمومی یا جراحان عمومی وارد حیطه جراحی پلاستیک می شوند و جراحی ساکشن انجام می دهند، از مراجع قضایی خواهان برخورد با متخلفان این حوزه شد. 

1 آبان 1396
نویسنده : کد خبر: 82704300 ایرنا | بازدید ها : 3372 نفر

آخرین اخبار و مطالب

چند لحظه صبر کنید